Sensorska vrata

Sensorska vrata

[image_gallery size="one-third"]

  [image]http://yoursite.com/wp-content/blogs.dir/2/files/2011/09/picture.jpg[/image]

  [image lightbox_url="http://www.youtube.com/watch?v=00gAbgBu8R4"]http://yoursite.com/wp-content/blogs.dir/2/files/2011/09/picture.jpg[/image]

  [image]http://yoursite.com/wp-content/blogs.dir/2/files/2011/09/picture.jpg[/image]

  ...

[/image_gallery]

Sensorska vrata, kao najveći pokretni  deo na vašoj kuci, čine vaš dom još atraktivnijim. Mi vam nudimo vrhunski izgled uz maksimalnu funkcionalnost. Pored dobrog dizajna, ova vrata su pravljena da traju godinama, a istovremeno su lagana i čvrsta.

Uživaćete i u raznim drugim prednostima ovog tipa vrata, kao što su:

  • Tiho otvaranje i zatvaranje
  • Ručno pokretanje
  • Mogućnost parkiranja tačno ispred vrata
  • Mogućnost otvaranja iz auta ili kuće
  • Na prepreku vrata se vraćaju

Ugradnja

Vrata su dizajnirana tako da štede prostor. Podižu se vertikalno pod plafon, ostavljajući prostor ispred i iza vrata slobodnim.

Vrata su izbalansirana torzionim oprugama, što ih čini lakim za ručno podizanje.

Velika fleksibilnost prilikom instalacije, znači mogućnost postavljanja ovakvog tipa vrata na bilo kakav otvor.

Vrata se rade prema meri vašeg otvora

Pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor za vrata i nađete odgovarajući način otvaranja, prilagođen vašim potrebama i zahtevima.

Materijali

Segmentna Sensorska vrata se prave od segmenata (panela) debljine 4cm. Paneli su fabrički ispunjeni poliuretanom oslobođeni od hlorofluorkarbona (CFC) u skladu sa međunarodnim standardima. Oko vrata su postavljene dihtujuće gume.

Nudimo dve vrste panela: model linije i model kasete. Standardna boja je bela ali se rade i sve boje po RAL karti.

Sva naša garažna vrata su termoizolovana.

Opcije izrade

Prozori i ventilacioni grilovi – U slučaju potrebe za više dnevne svetlosti unutar garaže, nudimo više vrsta prozora. Količina je po vašem zahtevu. Možete takođe izabrati i razne dekoracije za prozore. Ukoliko nemate prirodan izvor vazduha u vasoj garaži, ventilacioni grilovi su savršeno rešenje.

Vrata u vratima – Na mestima gde ima dosta prolaza pešaka, a radi uštede energije, nije potrebno podizati kompletna vrata, već je moguće ugraditi integrisana vrata za prolaz pešaka.

Automatika – Svaka vrata se mogu pokrenuti ručno, i to vrlo lako, ali mi vam nudimo i preporučujemo daljinsko upravljanje. Više ne morate izlaziti iz kola da biste otvorili vrata vaše garaže.

[image no_lightbox=”false” lightbox_url=”http://vero-al.com/wp-content/uploads/2013/03/M8100-railings.jpg” open_new_tab=”false”]http://vero-al.com/wp-content/uploads/2013/03/M8100-railings.jpg[/image]

Kodre bb, Ulcinj, Crna Gora
Pon - Sub: 8:00-16:00
+382 69 379 793
+382 69 507 283
vero-al@live.com
Copyright © 2022 vero-al.com. All rights reserved.