Kodra bb, Ulcinj, Crna Gora
Pon-Sub: 8:00-16:00

O nama

Vero-Al stolarija je porodična firma koja uspešno posluje dugi niz godina. Primarna delatnost je proizvodnja visokokvalitetnih, energetski efikasnih prozora i vrata, u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima.
Proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima uvek pazeći da je kvalitet proizvoda na visokom nivou. U mogućnosti smo proizvesti gotovo sve tražene oblike i funkcije prozora I vrata. Kvalitet našeg proizvoda takođe prati i kvalitet našeg odnosa prema kupcu koji je uvek na prvom mestu. Odgovoran odnos prema poslu, poštovanje rokova i visok nivo kvaliteta glavne su smernice naše firme.

Naše obećanje: kvalitet i dugovečnost

Planirate da zamenite stolariju jer prošlo je vreme iskrivljenih prozora koji možda neće izdržati narednu oluju. Da ne pominjemo promaju koju osećate iako su vam prozori i vrata zatvoreni. Vodu ulazi sa svih strana čim padne kiša? Verovatno razmišljate šta da izaberete, gde to da nađete i koga da pitate za savet. Ne tražite dalje, jer stigli ste na pravo mesto. Stolarija Petković d.o.o. iz Beograda uspešno se bavi izradom i ugradnjom PVC stolarije i aluminijumske stolarije. I to bilo da se radi o novogradnji ili potrebi da se zameni postojeća dotrajala stolarija

Iskustvo kojem se vjeruje

Ponosni smo na činjenicu da naši partneri i klijenti uvijek ističu da je naše znanje i iskustvo u radu sa ALU i PVC stolarijom prvi razlog za saradnju sa nama. Oni znaju da će dobiti najbolje, počev od funkcije, energetske efikasnosti, preko izolacije pa do isporuke i montaže.
Kodre bb, Ulcinj, Crna Gora
Pon - Sub: 8:00-16:00
+382 69 379 793
+382 69 507 283
vero-al@live.com
Copyright © 2022 vero-al.com. All rights reserved.