Kodra bb, Ulcinj, Crna Gora
Pon-Sub: 8:00-16:00

Aluminijumske roletne i komarnici

Aluminijumske roletne su najkvalitetnija zaštita pred sunčanom svetlosti a istovremeno imaju i funkciju zvučne i toplotne izolacije. Mogu se ugraditi prilikom same ugradnje prozora (preporucljivo) ili naknadno. Lamele roletna su aluminijumske, punjene poliuretanskom penom u širokoj paleti boja i osiguravaju maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Visoka statička izdržljivost, povećana protivprovalna zaštita, odgovarajući dizajn sa elegantnim konturama, vrlo dobre toplinske karakteristike. Sve roletne imaju vlastiti mehanizam za spuštanje i podizanje.

Mehanizam za spuštanje i podizanje roletna može se izvesti u dve varijante:

. manualno, standardni automat preko trake, montiran na štok prozora
. automatski, preko elektro motora koji je ugrađen u kutiju rolete, predstavlja komfor i estetiku.
Podizanje i spuštanje roletna moguće je izvesti preko prekidača na zidu ili daljinskim upravljanjem.
Kod daljinskog upravljanja moguće je izvesti da samo sa jednim daljinskim uredjajem iz svog naslonjača neovisno upravljate sa više roletni.

U kutije za rolente moguće je ugraditi aluminijumske lamele različitih boja.

Aluminijumski komarnici

Rolo komarnik je najnoviji proizvod iz ove oblasti. Mrežica koja služi za zaštitu od nepoželjnih insekata može se jednostavno urolati u kutiju i iz nje jednim potezom izvuci u zavisnosti od potrebe. Napravljena je od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove i godine ekspotacije.
Rolo komarnici se mogu montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Izrađujemo ih u svim dimenzijama zavisno od veličine otvora. Rubovi mrežice prolaze kroz aluminijumske vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama koje sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice. Mehanizam za povlačenje se sastoji od opruge koja omogućava ravnomerno povlačenje. Montiraju se sa spoljasnje strane stolarije sto znaci da ne prave promene u vasem enterijeru i nemate nikaku obavezu odrzavanja.

Fiksni komarnici se takodje montiraju sa spoljasnje strane ali nemaju mogucnost povlacenja i privremenog sklanjanja sa otvora. Okvir fiksnog komarnika izradjen je od plastificiranog aluminijuma

Komarnici se mogu montirati na prozore, vrata i druge klizne sisteme. U ponudi naše kompanije nalaze se komarnici visokog kvaliteta proizvođača iz Grčke TEHNI PANTELOS. Posjedujemo kompletan asortiman mreža za insekte – vertikalni, horizontalni i otvoreni tip mreže. Ramovi za mreže su dostupni u više desetina boja, i u boji drveta.

Pored klasičnih komarnika u ponudi su i rolo komarnici se mogu montirati na prozore, pri čemu se vrši vertikalno pomeranje (gore-dole), ili na vrata, sa horizontalnim pomeranjem (levo-desno). Okvir i kutija za rolovanje su izrađeni od plastificiranog aluminijuma, dok je sama mrežica od samogasivog poliestera i otporna je na sve vremenske uslove. Obezbeđuje odličnu zaštitu od komaraca, mušica i ostalih insekata.

Komarnici za prozore

komarnici

 

 

 

 

Komarnici za klasična vrata

Mehanizam otvaranja:
1. Ne trebaju vam presovani spojevi
2. Klizna spojnica koja može da se podjesi (gore-dole)
3. Priključak umetka je pod uglom  (mali lim)
4. Ručke su unutra i spolja
5. Posjeduju povratnu oprugu
6. Posjeduju magnet
7. Dodatni mrežni okvir

Komarnici za klizne sisteme (klizna vrata)

komarnici2

komarnici3

Kodre bb, Ulcinj, Crna Gora
Pon - Sub: 8:00-16:00
+382 69 379 793
+382 69 507 283
vero-al@live.com
Copyright © 2022 vero-al.com. All rights reserved.