Kodra bb, Ulcinj, Crna Gora
Pon-Sub: 8:00-16:00

Materijali

greenline – sirovina za prozore budućnosti

Kao jedini veliki proizvođač profila Profine-grupa u celokupnom procesu proizvodnje PVC-profila serijski koristi sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum-cinka, čime izbegava primenu olova.
Nova generacija PVC-profila za prozore već danas ispunjava ekološke zahteve budućnosti i u potpunosti je u skladu sa dobrovoljno uvedenim propisima „Vinyl 2010“, kao i sa ciljem koji je postavila ekološka komisija Evropske unije da se upotreba olova kao stabilizatora izbegava u industrijskoj proizvodnji.

Posebne procedure od proizvodnje sirovina do reciklaže gotovog proizvoda postaju suvišne izbacivanjem iz procesa proizvodnje teškog metala olova. Osim toga greenline-prozori imaju naravno sve klasične i ekonomične prednosti prozora izrađenih od PVC-materijala, kao što su izdržljivost, trajnost, odličan protok toplote, otpornost na vremenske prilike i kvalitetne površine.

Upotrebom bezolovnog greenline stabilizatora KBE, zajedno sa partnerskim pogonima preuzima odgovornost i vodi računa o čoveku i njegovoj okolini – u duhu poptovanja trajnih vrednosti.
Kao jedan od osnivača inicijative za reciklažu prozora – REWINDO garantujemo reciklažu demontiranih PVC prozora u okviru zatvorenog sirovinskog kruga.

Kodre bb, Ulcinj, Crna Gora
Pon - Sub: 8:00-16:00
+382 69 379 793
+382 69 507 283
vero-al@live.com
Copyright © 2022 vero-al.com. All rights reserved.